Neprehliadnite

Woods podľa jeho priateľa Begaya nestihne ani US Open

 

Notah Begay predpokladá, že svetový líder Tiger Woods po US Masters vynechá aj druhý major sezóny Tiger-Woods-and-Notah-Begay– US Open (12.-15. júna). Woods absentoval v Augusta National kvôli operácii chrbta a údajne sa vyjadril, že bez golfu bude až do leta. Begay, ktorý je jedným z najbližších Woodsových priateľov, pre radio CBS prezradil, že počas 78. ročníka US Masters bol v kontakte s Woodsom.

„Veľmi mu chýbalo, že nemôže štartovať v Auguste, ale určite sledoval turnaj,“ povedal Begay. „Myslím, že potrebuje, aby sme mu dali ešte minimálne 90 dní. Potom sa podstatne zníži riziko, že by sa mu mohlo obnoviť zranenie. Takže by sa po US Open mohol opäť objaviť na turnaji.“ Vzhľadom na Woodsovou dĺžku absencie je však ohrozený aj post svetovej jednotky, na ktorý si brúsia zuby najmä Adam Scott z Austrálie a Švéd Henrik Stenson.

-JJ- Foto: AP

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv