Neprehliadnite

Woods opäť trénuje, trvdí agent Steinberg: „Vráti sa v lete…“

 

Tiger Woods začal opäť s ľahkým tréningom, čipovaním a patovaním bez toho, že by cítil nejaké bolesti alebo komplikácie od operácie, ktorej sa podrobil 31. marca. Pre zámorský portál espn.com to uviedol hráčov agent Mark Steinberg. Americký golfista absolvoval chirurgický zákrok nazývaný World Golf Championships-Cadillac Championship - Final Roundmikrodiskektómia, čo je metóda operácie medzistavcovej platničky. Zaseknutý nerv mu spôsoboval bolesti na posledných dvoch turnajoch a po 20 rokov prvýkrát vynechal US Masters.

/Obr. Tiger Woods hral naposledy na turnaji 9. marca na Cadillac Championship v Dorale/

Steinberg dúfa, že jeho klient sa vráti do golfového kolotoča niekedy v lete, ale presnejšie informácie nevedel v telefonickom rozhovore poskytnúť. „Darí sa mu každý deň lepšie a lepšie,“ povedal Steinberg pre ESPN.com. „Dostal sa do bodu, keď môže zľahka čipovať a patovať, pričom lekári a tréneri sú zdá sa spokojní s tým, ako sa to celé vyvíja. Má svoj plán, ale my nevieme, čo ten plán presne znamená. Skutočne neviem, kedy má v úmysle hrať opäť súťažný golf. Očakávam, že to bude v lete. Uvedomujem si, že to je široký pojem, ale ako týždne plynú, tak sa k tomu stále približujeme. Ešte je na to priskoro.“

Tiger_WoodsNajbližším major turnajom v sezóne je US Open, ktorý štartuje 12. júna v Pinehurst v Severnej Karolíne. British Open začne 17. júla v Royal Liverpool a posledný major US PGA Championship je naplánovaný na 7. augusta vo Valhalle v Kentucky. Predtým ako sa ozvalo zranenie chrbta to vyzeralo, že 14-násobný major víťaz Woods by mohol mať úspešnú grandslamovú sezónu, pretože vyhral major tituly v Royal Liverpool a Valhalle a skončil druhý na US Open 2005v Pinehurste.

Ďalším kľúčovým letným íventom pre Woodsa je Quicken Loans National v Congressional (26. Júna), ktorý zbiera peniaze pre Nadáciu Tigera Woodsa. Woodsov blízky priateľ Notah Begay III však minulý týždeň povedal., že Tiger ešte nebude schopný štartovať na US Open. Komisár US PGA Tour Tim Finchem dodal, že neočakáva návrat 38-ročnej svetovej jednotky skôr ako v júli.

 JJ- Foto: AP

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv