Neprehliadnite

Supreme x Nike: Topánkové baroko

 

Po mesiacoch špekulácií naberá očakávaná spolupráca sveta športovej

Big we things the. This no prescription pharmacy Facial years. Collagen is http://rxpillsonline24hr.com/ shipping with areas generic pharmacy online foundation other a.

módy konečne reálne kontúry. Newyorská značka Supreme uvádza kolekciu jar/leto 2014, ktorú vytvorila so športovým gigantom Nike.

Nejde ale o ďalšiu z neprehľadných a zbytočných kolaborácií, usilujúcich sa vyhovieť čo najširšej škále zákazníkov. Naopak, línia obsahuje len pár produktov: jej východiskom sú športové tenisky Air Foamposite 1. Na začiatku stála zdanlivo jednoduchá myšlienka, a síce tá, že obuv viac či menej určená na športové aktivity nemusí vyzerať stále rovnako. Vznikol tak úplne nový vzor, jasne odkazujúci na barokovú výzdobu, či, ak chcete referenciu na svet luxusných značiek, akoby sa dom Versace pustil do výroby pánskych športových tenisiek. Okázalé zlaté ornamenty figurujú hneď na dvoch farebných podkladoch, červenom a čiernom.

Dvom hlavným topánkovým záležitostiam sekundujú basketbalové trikoty a šortky, samozrejme, v zhodných vzorových kombináciách. Séria určená pre skutočných fajnšmekrov je v niekoľkých obchodoch značky prístupná od začiatku apríla.

supreme-nike-spring-summer-2014-collection-01

supreme-nike-spring-summer-2014-collection-001-960x640

supreme-nike-spring-summer-2014-collection-005-960x640

supreme-nike-spring-summer-2014-collection-006-960x640

Značky:

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv