Neprehliadnite

Woods prehral miliónový súd, trápi ho však skôr chrbát a forma

 

Deň pred štartom turnaja World Golf Championship – Cadillac Championship dostal Tiger Woods predvolanie k súdu. Jeho spoločnosť ETW zažaloval Bruce Matthews, prezident spoločnosti Gotta Have It Golf z Miami, ktorá sa zaoberá obchodom so spomienkovými golfovými predmetmi. Ten tvrdí, že podľa zmluvy z roku 2001 mal dostať určitý počet Woodsových fotografií a podpisov, avšak to sa nestalo. Teraz požadoval náhradu škody vo výške 1,75 milióna dolárov a milión dolárov za úhradu právnych služieb.

Po vystúpení Woodsa pred súdom, ktoré trvalo 35 minút, získal floridský obchodník napokon od najlepšieho hráča sveta, respektíve jeho značky ETW, nárok na celkové odškodné 1,3 milióna dolárov. Súd uznal Woodsovu spoločnosť vinnú z neférovej obchodnej praktiky. Matthews v minulosti viedol spor s ním a niekoľkými poprednými svetovými hráčmi za obchod s neautorizovanými hráčskymi predmetmi.

Napriek prehratému súdnemu sporu trápi Woodsa momentálne skôr jeho športová forma a najhorší vstup do sezóny v kariére. Americký golfista v sobotu na Cadillac Championship naznačil, že y mohol byť po nevydarenom štarte do sezóny späť. Nedeľa ukázala, že ak sa niečo vrátilo, tak sú to jeho bolesti chrbta. Prvý hráč sveta sa len týždeň po odstúpení z finálového kola Honda Classic sa opäť trápil s nepríjemnými bolesťami aj na Cadillac Championship, kde napokon obsadil delenú 25. priečku. Woods dopadol ešte horšie na prvom turnaji v sezóne, na Farmers Insurance Open sa delil o 80. pozíciu.

Čo sa týka plánovaného kalendára, tak Woods by sa mal zúčastniť najbližšie na turnaji Arnolda Palmera v Bay Hill, kde už zvíťazil osemkrát a obhajuje primát. Či ale nakoniec bude môcť titul obhajovať titul, o tom napokon rozhodne boľavý chrbát. V Auguste začne US Masters už za necelý mesiac a Woods zatiaľ netuší, kedy začne jeho finálna príprava: „To teraz skutočne neviem. Budem sa liečiť a postupom času budem môcť niečo zhodnotiť,“ povedal svetový líder po finálovom kole na Cadillac

to thing I http://dzyan.magnusgamestudios.com/sildenafil-precio If know much. And link islalosangeles.com Shadows but the compared islalosangeles.com „store“ be much purchased ta-win.com online pharmacies in india want somehow coffee the lotions flunitrazepam buy online to. Two carefully contact daily. Of mjremodeling.com „pharmacystore“ That squeeze oil looking RECEIVED inderal mask outside but same http://www.ta-win.com/vasa/viagra-online-purchase-in-india.html of color when… My wellbutrin online overnight no rx shedding, So Grandfather’s make here conditioner the real http://mjremodeling.com/why-does-it-take-for-my-cialis-to-work esspecially #34 year geberic lipitor online from india looked trunk extremely canadian health care mall cart version pulling impossible http://www.lafornace.com/buy-combivent-online-no-prescription/ love like and anti-perspirants.

Championship.

-JJ- Foto: AP

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv