Neprehliadnite

Srixon a K.J. Choi podpísali viacročnú spoluprácu

 

Na prelome kalendárnych rokov menil značky palíc a loptičiek aj K.J. Choi. Spoločnosť Srixon podpísala s kórejským golfistom viacročný kontrakt a stala sa súčasťou jeho realizačného tímu. Choi, ktorý od prestupu k profesionálom v roku 1994 vyhral 21 turnajov po celom svete, považujú za jedného z najlepších ázijských hráčov.

Svoju kariéru odštartoval na Korean Tour, pričom premiérové víťazstvo si zaknihoval v roku 1995 na ívente Phantom Open. O štyri roky neskôr zaznamenal Choi dve prvenstvá na Japan Golf Tour, pričom neskôr ešte v rovnakej sezóne získal ako prvý Kórejčan kartu na US PGA Tour.  Medzi jeho ôsmimi triumfami na US PGA Tour figuruje aj turnaj Players Championship 2011. Na US Masters 2004 obsadil tretie miesto.

Choi v roku 2013 používal viacero značiek palíc ako drevá TaylorMade, drevo Ping, železá Miura a pater Odyssey.  „Je pre nás cťou a sme hrdí, že Srixon má za svojho člena pána Choia,“ povedal Todd Harman, prezident spoločnosti Cleveland Golf/Srixon – USA. „Prínos pána Choia pre golf je pozoruhodný v jeho kariére, ale jeho záväzok voči množstvu charitatívnych akcií z neho robia ambasadora značky, akého by chcel mať každý tím.“

Choiov kontrakt platí na golfové loptičky Srixon, rukavice Srixon, pričom logo spoločnosti bude nosiť na oblečení aj na golfovom vaku. Srixon je pobočkou spoločnosti SRI Sports Limited, ktorá sa špecializuje na tenis a golf. Firma Srixon je známa hlavne kvôli golfovým loptičkám, pričom po celom svete je držiteľom najväčšieho počtu patentov na golfové projektily. Súčasne však vyrába aj golfové palice a doplnky. V októbri 2007 si SRI Sports vyžiadal akvizíciu Cleveland Golf a tak sa Srixon spojil svoje operácie s Cleveland Golf.

-JJ- Foto: AP

 

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv