Neprehliadnite

Hanse prekonáva olympijské prekážky

 

Americký architekt golfových ihrísk Gil Hanse nedávno pre zámorské médiá uviedol, akým aktuálnym problémov čelí pri výstavbe olympijského golfového ihriska v brazílskom Rio de Janeiro. Po súdnych sporoch medzi olympijskými organizátormi a lokálnymi vlastníkmi pôdy sa oneskorila výstavba o niekoľko mesiacov. Hanse teraz dúfa, ale nie je úplne presvedčený, že projekt bude dokončený na čas.

„Momentálne cítim, že by sme mohli stihnúť otvárací termín v júni 2015, ako aj testovací turnaj v auguste, teda presne rok pred štartom olympijského golfového turnaja. Ak však v najbližších mesiacoch nevyriešime otázku napredovania, potom by mohol môj hlas znieť pesimistickejšie,“ povedal pre CNN Hanse, ktorý musí napríklad zatiaľ čakať na dodanie zavlažovacieho systému, aby mohol už začať s polievaním trávy na hotových jamkách.

Golf sa dostal na zoznam OH pre rok 2016 v Riu de Janeiru, pričom predtým bol naposledy súčasťou olympiády v roku 1904 v americkom St. Louis.

-JJ-  Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv