Neprehliadnite

US PGA Tour: Snedeker až v januári na Havajských ostrovoch

 

Americký golfista Brandt Snedeker, ktorý utrpel zranenie pri novembrovom páde zo Segwaya, vynechá turnaj Franklin Templeton Shootout a predstaví sa až začiatkom budúceho roka na Havajských ostrovoch. Na turnaji dvojíc, ktorý sa uskutoční 13.-15. Decembra, ho nahradí dvojnásobný šampión PGA Tour z tohto roku Harris English. Hrať bude s Mattom Kucharom.  „Franklin Templeton Shootout je nesmierne zábavná akcia a skutočne ma mrzí, že sa jej tento rok nezúčastním. Som ale rád, že Greg Norman chápe moju situáciu. A verím, že 25. výročie celej akcie sa v Naples skutočne vydarí,“ uviedol Snedeker.

Snedeker utrpel kuriózne zranenie ľavej nohy potom, ako skončil na turnaji WGC-HSBC Champions na delenom 55. mieste a opúšťal rezort Sheshan International v čínskom Šanghaji na populárnom Segwayi. Lenže z neho spadol. „V posledných dňoch už síce necítim žiadnu bolesť, ale aj po doporučení  lekárov cítim, že bude lepšie nič neuponáhlať a vrátiť sa na ihrisko až v plnej sile,“ vysvetlil Snedeker s tým, že návrat teraz plánuje na turnaji šampiónov PGA Tour na Havajských ostrovoch. Ten sa bude konať 3.-6. januára v Kapalue, kde sa tak môžu na minuloročného šampióna FedExCupu tešiť.

-JJ- Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv