Neprehliadnite

Spoločnosť Sava predala golfové ihrisko v slovinskom Blede

 

Sava Turizem predal najstaršie a najväčšie slovinské golfové ihrisko spoločnosti Gerrard Enterprises, ktorá je zakladateľom golfovej skupiny Eligo. Jej šéfom jej srbský obchodník Dragan Olak. Všeobecne sa očakáva, že vzhľadom na stratégiu predaja majetku Sava dôjde po transferi za 11 miliónov eur aj k predaju ihriska Moravske Toplice.

Spoločnosť Sava Turizem, ktorá je najväčšou slovinskou cestovnou kanceláriou, uviedla, že toto aktuálne rozhodnutie je súčasťou firemnej stratégie . Jej súčasťou je aj predaj časti vlastného imania predtým, ako sa získané prostriedky použijú na ďalšie investície. Príjmy z golfu tvoria len 3% z príjmov spoločnosti Sava Turizem, ktorá vlastní celkovo šesť rezortov.

V praxi to znamená, že majetok Eligo skupiny disponuje už 39 ihriskami po celom svete, čo znamená nové trhy aj pre reťazec Sava a pozitívny dopad sa očakáva aj na turizmus v rezorte Bled. Eligo skupina má v pláne zachovať počet zamestnancov spojených s chodom ihriska a želá si, aby sa ihrisko stalo obľúbenou destináciou pre golfistov z Veľkej Británie, západnej Európy a USA.

Výkonný šéf Eligo group Olak oznámil záujem o modernizáciu golfového ihriska v snahe priblížiť sa k medzinárodným amatérskym a profesionálnym súťažiam. Sava Turizem oznámil,  že sa chce koncentrovať na iné kľúčové projekty ako je napríklad sieť hotelových služieb, zdravotné a regeneračné zariadenia, vodné parky, kempovanie a konferencie.

-JJ-

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv