Neprehliadnite

Muža z amerického Rena, ktorý postrelil golfistu, prepustili na podmienku

 

Muž z amerického mesta Reno v štáte Nevada dostal sa postrelenie golfistu, ktorý mu zatúľanou golfovou loptičkou rozbil okno na dome, podmienečný trest a pokutu 1000 dolárov. Päťdesiattriročnému Jeffovi Flemingovi vymeral krajský súd Washoe podmienku na päť rokov. Pôvodne mu hrozilo desaťročné väzenie a pokuta 10.000 dolárov, pretože ho obvinili z ťažkého zločinu s vražednou zbraňou.

Nemenovaný golfista, ktorý zasiahol Flemingov dom v septembri roku 2012, sa pripravoval na ihrisku Lakeridge Golf Course na svoju ďalšiu ranu, keď na neho z brokovnice vypálil Fleming. Golfistu, ktorý hral golf so svojim priateľom, ošetrovali v nemocnici z menších zranení na ruke a oboch nohách. Flemingov obhajca Larry Dunn uviedol, že jeho klient sa práve zobúdzal, keď zablúdená loptička rozbila okna na jeho spálni a zasiahli ho črepiny zo skla.

Fleming na golfistu vypálil z necelých päťdesiatich metrov, pričom sa ho snažil vystrašiť a nie zraniť ho, dodal na obhajobu Dunn. „Niet pochýb o tom, že jedinou strelou, ktorú vypálil ho chcel upozorniť alebo vystrašiť. Nemal žiadny úmysel ho zasiahnuť,“ dodal Dunn. Polícia uviedla, že golfista a jeho partner po streľbe opustili golfové ihrisko, a až potom si uvedomili, že jedného z nich zasiahol. Jeden alebo dva broky mu vytiahli z tela v nemocnici.

-JJ-

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv