Neprehliadnite

Miliónové parkovisko v Augusta National

 

Jeden z najznámejších aj najtradičnejších golfových klubov sveta Augusta National zareagoval na požiadavky doby. Rozhodol sa investovať 8,3 milióna dolárov na vybudovanie veľkokapacitného parkoviska vo svojom susedstve. Do dejiska US Masters tak bude omnoho ľahšie pricestovať vlastným autom. Klub najskôr odkúpil chátrajúci komplex záhradných apartmánov o rozlohe necelých štyroch hektárov, pričom ten následne takmer celý zrovnal zo zemou.

Ďalšie podrobnosti o projekte klub v krátkom vyhlásení odmietol podľa svojej tradície poskytnúť. Podľa amerických médií vznikne aj nová cvičná lúka, zvláštne kabíny pre členov a nové priestory pre hostí kategórie VIP. Vedenie klubu v Augusta Natioanal sa jednoducho nebojí utrácať. Napokon, jeho šéf Billy Paine už od roku 2006, keď  usadol do kresla predsedu, podpísal množstvo šekov. Pred nejakým časom napríklad zaplatil rekonštrukciu šatní a ďalších priestorov za zhruba 13 miliónov dolárov.

-JJ – Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv