Neprehliadnite

European Tour: Predĺženie spolupráce s Airline Emirates

 

European Tour dostala v závere kalendárneho roku silnú finančnú stimuláciu, keď vedenie túry podpísalo zmluvu s leteckým prepravcom Emirates a dohodlo sa na dvojnásobnom počte turnajov, v ktorých sponzor bude investovať. Vo štvorročnom kontrakte sa letecká spoločnosť so sídlom v Dubaji zaviazala, že bude podporovať ďalších desať íventov okrem doterajších deviatich. Finančné podrobnosti neboli zverejnené.

Emirates sú zainteresovaní do sponzorských aktivít vo viacerých športových odvetviach a disciplínach, ich meno nesie napríklad aj futbalový štadión Arsenalu v severnej časti Londýna. Súčasne sa Emirates angažujú v najsledovanejšom motoristickom seriáli F1. „Golf je jedným z najpopulárnejších športov na svete, takže štatút globálneho sponzora je pre nás nesmiernou prestížou,“ povedal výkonný viceprezident  aeroliniek Nigel Hopkins.

-JJ –

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv