Neprehliadnite

Svetový pohár 2013: Po 1. kole vedú Bjorn a Streelman, Dánsko a USA

 

Do turnaja o Svetový pohár (ISPS Handa World Cup) v austrálskom Melbourne vstúpili najlepšie Dán Thomas Bjorn a Američan Kevin Streelman. Obaja sa vo štvrtok dostali na výsledok 66/-5 a ujali sa vedenia. V poradí národov potom predovšetkým vďaka ním vedie Dánsko s USA.

/Obr. Dán Thomas Bjorn/

Ako prvý do klubovne priniesol výsledok päť rán pod par Bjorn. Streelman sa potom síce o niečo neskôr dostal dokonca na priebežné skóre -7, lenže kvôli dvom bogey na šestnástej a sedemnástej jamke si o dva údery pohoršil.

Na delenom treťom mieste sú zatiaľ so stratou jednej rany Škót Martin Laird, Juhokórejčan K.J. Choi a Stuart Manley z Walesu. Šiesty je o ďalšiu ránu späť Austrálčan Jason Day, ktorý sa turnaja zúčastňuje napriek rodinnej tragédii, keď počas tajfúnu na Filipínach prišiel o osem príbuzných vrátane starej mamy.

Naopak, nedarilo sa jeho krajanovi Adamovi Scottovi, ktorý pritom v Melbourne v minulom týždni oslavoval triumf v rámci turnaja Australian Masters. Tentoraz zahral v prvom dejstve skóre 75/+4 a kvôli výsledku 9 na štvorparovej dvanástej jamke.

/Obr. Stuart Manley z Walesu číta gr

Medzi národmi sú na tom zatiaľ najlepšie Dáni a Američania. Obe krajiny sú na výsledku -5, keď k Bjornovi sa počíta par Thorbjörna Olesena a ku Streelmanovi par Matta Kuchara, ktorý vyhral Svetový pohár predvlani s Garym Woodlandom.

 

ISPS HANDA World Cup of Golf

Royal Melbourne Golf Club (Austrália), PAR: 71

T1. Thomas Bjorn (Dán.) 66/-5 a Kevin Streelman (USA)   66/-5, T3. Stuart Manley (Wal.) 67/-4, K.J. Choi (Kór.rep.) 67/-4,  Martin Laird (Škót.) 67/-4, 6. Jason Day (Austr.)  68/-3, T7. Ricardo Santos (Port.) 69/-2 a Danny Willett (Angl.) 69/-2, T9. Tony Lascuna (Filip.) 70/-1,  Mikko Korhonen (Fín.) 70/-1, Nicolas Colsaerts (Belg.) 70/-1, David Hearn (Kan.) 70/-1.

-JJ- Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv