Neprehliadnite

Snedeker sa zranil pri páde zo segwaya

 

Americký golfista Brandt Snedeker sa odhlásil z turnaja Australian PGA Championship potom, ako si poranil koleno pri páde zo segwaya (pozn. osobný transportér pre jednu osobu).  Tridsaťdvaročný zámorský borec má problémy s ľavým kolenom, pretože v Číne neudržal na segwayi rovnováhu a spadol.

Snedeker bol práve na podnikovom výlete  v Sheshan International, keď sa zranil. Okamžite sa odhlásil z Australian PGA Championship a vrátil sa domov do Nashvillu. Lekári uviedli, že si bolestivo narazil holennú kosť a má natiahnuté vonkajšie krížne väzy na ľavom kolene. Snedeker už oznámil, že operácia nie je potrebná, ale liečenie môže trvať až dva mesiace.

Americký golfista má vo svojom kalendári zapísaný decembrový turnaj Northwestern Mutual World Challenge v Kalifornii a o týždeň neskôr sa má predstaviť na ívente Franklin Templeton Shootout na Floride. Aktuálne zranenie je posledným problémom šampióna FedEx Cupu 2012, ktorý chýbal začiatkom tohto roka päť týždňov na okruhu pre problémy s bedrovým kĺbom a medzirebrovým svalstvom.

-JJ- Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv