Neprehliadnite

McIlroy ukončil spor s Oakley

 

Bývalý prvý hráč sveta Rory McIlroy vyriešil svoj spor so spoločnosťou Oakley, ktorá sa cítila poškodená prestupom svojho niekdajšieho zverenca ku konkurenčnej firme Nike. McIlroy so svojim tímom mal porušiť dohodu, teraz už je ale všetko urovnané. Na súboj právnikov nedôjde.

McIlroy svojim transferom k Nike vtedy vedenie Oakley poriadne nahneval. V decembri minulého roku došlo všetko tak ďaleko, že Oakley podal na Severného Íra žalobu za porušenie zmluvy. Dôvodom bol fakt, že McIlroy so svojim tímom údajne ignoroval „právo prvého odmietnutia“. To malo dať Oakley šancu vyrovnať prvú ponuku od Nike. Bývalý McIlroyov agent Conor Ridge ale vraj akékoľvek snahy Oakley ignoroval. Teraz, skoro rok potom, je už ale všetko vyriešené.

„Vždy som mal s Oakley skvelý pracovný vzťah a som skutočne rád, že už je teraz všetko za mnou,“ odkázal McIlroy, ktorý sa po prestupe od značiek Oakley a Titleist k Nike v tejto sezóne výsledkovo trápil a uvoľnil pozície, na ktoré sa ťažko dostával v predchádzajúcich rokoch.

Za vyriešenú podľa všetkého majú celú kauzu už aj v Oakley, aspoň podľa slov viceprezidenta spoločnosti pre športový marketing Pata McIlvaina: „Sme radi, že náš spor s Rorym je vyriešený.“ „Spolupráca s Rorym ako našou hlavnou tvárou bola excelentná a veľmi sme si ju užívali. Všetko riešil ako profesionál. Uvedomujeme si, že v rokovaní ohľadne tohto sporu ho zastupoval jeho agent,“ dodal McIlvain.

-JJ- Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv