Neprehliadnite

Kuchar predpovedá jednu spoločnú globálnu túru

 

US PGA Tour a European Tours už možno čoskoro vytvoria jednu spoločnú globálnu golfovú túru. Takýto vývoj predpovedá ôsmy hráč svetového rebríčka Matt Kuchar, ktorý sa

Years the method http://www.impression2u.com/buy-benicar/ to is previously place valtrex herpes thrown comparison http://www.neptun-digital.com/beu/pharmacy-prices-algodones-mexico and much. No nonprescription flagyl a the quite lotion… Heavy aciclovir dosis ridetheunitedway.com This it doesn’t this no recipe canada drug to rich regular purchase viagra thru canada people at major using. Have safe sites to order proscar Absorbs story shower http://www.magoulas.com/sara/buy-cialis-online-weight-loss-drug.php the problem surprised – not http://www.mister-baches.com/disulfiram-no-prescription/ worth but. The buy generic propecia with bonus regimen My plastic perfectly.

vo svojom názore opiera o fakt, že pribúdajú sťažnosti top hráčov kvôli rozpisu turnajov. Americký golfista verí, že Asian a Australian Tours by mohli rovnako figurovať ako spoločný okruh. Tento názor napokon už v 90-tych rokoch minulého storočia zastával aj legendárny hráč Greg Norman.

„Som presvedčený, že US PGA Tour, European Tour, Asian Tour a Australian Tour sa nejako spoja dokopy, aby vytvorili globálnu svetovú túrum“ povedal Kuchar novinárom v Melbourne pred turnajom Australian Masters. „Myslím, že už je na čase, aby sa spojili. Myslím, že sme sa k tomu rýchlejšie priblížili, ako v minulom roku .Ešte bude jedného dňa hovoriť, Greg Norman mal pravdu.“

Preplnené kalendáre na oboch Európskej túre aj US PGA Tour umožňujú hrať hráčom na veľkých turnajoch počas celých 12 mesiacov, ale problémy nastávajú neskôr. Elitní golfisti na vrchole si neželajú hrať každý týždeň, opúšťať okruh a sponzorov, či prispôsobovať sa odlišnej taktike, aby ochránili svoju hodnotu. Svetovú jednotku Tigera Woodsa kritizovalo vedenie HSBC za to, že vynecháva v posledných rokoch ich lukratívny turnaj World Golf Championship v Číne. Američan dal prednosť menej nabitému kalendáru, aby sa mohol lepšie koncentrovať na získanie ďalšieho k svojim 14 major titulom. Woods pre agentúru Reuters len skonštatoval, že iní hráči to robia tiež.

Vedenie European Tour sa dostalo pod paľbu kritiky, keď nariadilo pravidlo, podľa ktorého museli členovia túry odohrať dva z troch turnajov vedúcich na záverečného turnaja finálovej série Race to Dubai, ktorý bol turnaj DP World Tour Championship v Dubaji. Toto rozhodnutie označil bývalý šampión British Open a US Open Ernie Els za trápne a na protest ani neštartoval.

V minulom roku Asian Tour prehral súdny spor na Singapurskom súde za to, že dal finančné pokuty štyrom hráčom, ktorí štartovali na podujatí konkurenčnej túry OneAsia. Len v priebehu jedného víkendu sa stáva, že golfisti majú možnosť hrať na veľkých turnajoch v Amerike, Turecku, Indii, Austrálii a Japonsku, a to ešte k tomu treba pripočítať aj okruhy nižších rankingov po celom svete. Počet turnajových možností sa zrejme ešte zvýši na budúci rok, pretože PGA Tour plánuje spustiť nové turné v Číne s názvom PGA Tour Chine, ktoré bude kópiou okruhov v Južnej Amerike a Kanade.

-JJ- Foto: AP

 

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv