Neprehliadnite

Scott vyhral Grand Slam aj s rekordom ihriska

 

Dvojkolový golfový turnaj PGA Grand Slam na Bermudách, v ktorom sa stretávajú aktuálni víťazi majorov, vyhral šampión US Masters Austrálčan Adam Scott. V druhom kole dokonca výkonom 64 úderov prekonal rekord ihriska Port Royal a zvíťazil s náskokom dvoch úderov pred Angličanom Justinom Roseom. Za úspech dostal ako trofej rúžové sako a prémiu 600.000 dolárov z celkovej dotácie 1,35 milióna USD.

Rose, ktorý v tejto sezóne ovládol US Open, viedol po prvom kole o dve rany a v čele bol ešte tri jamky pred koncom druhého dejstva. Na šestnástej jamke ale zahral bogey,  zatiaľ čo Scottovi sa podaril na sedemnástke ígl. K tomu tridsaťtriročný Austrálčan predviedol v druhom kole päťkrát birdie.

Tretí skončil na Bermudách Američan Jason Dufner, tohtoročný víťaz US PGA Championship. Posledné štvrté miesto obsadil obhajca prvenstva Ír Padraíg Harrington, ktorý sa rovnako ako pred rokom dostal do súťaže ako náhradník. Tentoraz zastúpil Američana Phila Mickelsona, šampióna British Open.

 

PGA Grand Slam of Golf

Port Royal GC, Southampton Parish (Bermudy), PAR: 71

/Dotácia turnaja: 1,35 mil. USD, víťaz: 600.000 USD/

1. Adam Scott (Austrália)  134/-8 (70+64), 2. Justin Rose (Anglicko) 136/-6 (67+69), 3. Jason Dufner (USA)  139/-3 (69+70), 4. Padraíg Harrington (Írsko) 145/+3 (74+71)

-JJ- Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv