Neprehliadnite

Prezidentský pohár 2013: Druhý deň diktovalo v Dubline počasie

 


Kvôli dvojhodinovej búrke sa nedohral druhý deň golfového Prezidentského pohára. V piatok stihli hráči na ihrisku v Dubline v Ohiu dokončiť len dva súboje a Američania vedú nad  medzinárodným tímom bez Európanov 4,5:3,5. Teoreticky je možné, že sa duel pretiahne do pondelka.

Phil Mickelson a Keegan Bradley zdolali v takzvanom foursome Austrálčana Jasona Daya s Kanaďanom Grahamom DeLaetom a Juhoafričan Ernie Els s Brendonom de Jongom zo Zimbabwe zasa vyhrali nad domácim Billom Haasom s Hunterom Mahanom. Zostávajúce štyri zápasy sa nedohrali, v dvoch z nich vedú Američania a v dvoch ich súperi.

Predpoveď počasia nie je dobrá a organizátori zvažujú možnosť, že sa Prezidentský pohár pretiahne až do pondelka. „Pokiaľ to do zotmenia v pondelok nedohráme, zvíťazí tím s väčším počtom bodov v danej chvíli,“ oznámil riaditeľ turnaja Steve Carman. „Čaká nás dlhý víkend,“ dodal víťaz US Masters Adam Scott z Austrálie.

Prezidentský pohár sa hrá od roku 1994 a len raz ho Američania nezískali. Predchádzajúci ročník v Melbourne ovládli výsledkom 19:15. Medzinárodný výber golfistov sa radoval len v roku 1998. Pred desiatimi rokmi skončil súboj remízou.

-JJ-

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv