Neprehliadnite

McIlroy zdolal v exhibícii na 18 jamiek Woodsa

 

Exhibičný zápas na 18 jamiek “The Match at Mission Hills”, ktorý odohrali na čínskom ostrove Chaj-nan Tiger Woods a Rory McIlroy, dopadol lepšie pre mladého Severného Íra. McIlroy zdolal favorizovanú svetovú jednotku o jedinú ranu výsledkom 67/-6. Pred prestížnym súbojom tipovalo 37-ročného Woodsa za víťaza 61% opýtaných, McIlroyovi verilo 39%. Hralo sa na ihrisku Blackstone rezortu Mission Hills v Haikou, ktoré má par 73 a celkovú dĺžku 7140 m.

Dvadsaťštyriročný McIlroy, ktorý je aktuálne šiestym hráčom svetového rebríčka, zinkasoval za lukratívnu exhibíciu rovnako ako Woods 1,5 milióna dolárov. Obaja borci mali zapojené mikrofóny, takže boli počuť ich bezprostredné reakcie. Štrnásťnásobný major víťaz Woods sa tak za svoj „farebný slovník“ na 17. jamke musel ospravedlniť.

Dvojnásobný major víťaz McIlroy, ktorý v tejto sezóne bez jediného titulu spadol na zem z veľkej výšky, zdolal Woodsa v exhibícii aj pred rokom na ihrisku v Jinsha Lake. „Už ma vyškolil dvakrát,“ poznamenal s úsmevom Woods, ktorý má s otrovným golfistom nadštandardný priateľský vzťah. „Neviem o tom, že by som nejako vyučoval. Vyhral som síce dvakrát, ale vždy len o jediný úder,“ reagoval McIlroy.

-JJ-  Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv