Neprehliadnite

Kedíci sa dočkali, majú svoju asociáciu

 

Spoluzakladatelia Dean Herden, Gary Matthews a Basil Van Rooyen vytvorili nové profesionálne zoskupenie Tour Caddies Association (TCA), ktoré zastupuje, zaisťuje benefity a obhajobu tých, ktorí nosia vaky profesionálnym hráčom  na túrach po celom svete.

“Vždy mi vadilo vidieť kedíkov, čakajúcich na parkovisku v deň turnaja s nádejou, že dostanú prácu,” povedal pre portál Golf.com jeden zo zakladateľovo nedávno vzniknutej asociácie kedíkov Dean Herden. “Zažil som kedíka, čo dvakrát vyhral US Open, ako na parkovisku hľadá prácu. To nie je správne. Chceli by sme tento priemysel sprofesionalizovať,” doplňuje Herden.

Skupinu zastrešuje Marini Player Management. “V golfe sú organizovaní všetci, okrem kedíkov,” tvrdí Marini. “Sú posledným neorganizovaným a neštandardizovaným prvkom hry. Sú najímaní jednotlivými hráčmi a nie sú zmluvnými zamestnancami Tour, takže stanovanie Unie nie je dosť dobre možné.“ Za roční poplatok 199 dolárov budú členovia od TCA získavať ponuky práce, pobytové zaistenie, poisťovacie výhody a plánovanie dôchodku.

-JJ- Foto: AP

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv