Neprehliadnite

Presidents Cup 2013: Zloženie tímov je kompletné

 

Zloženie tímov USA a Výberu sveta pre Presidents Cup 2013, ktorý sa uskutoční v Muirfield Village v americkom Dubline (3.-6. októbra), sú už známe. Kapitán amerického tímu Fred Couples udelil divoké karty Webbu Simpsonovi a Jordanu Spiethovi. Nick Price, ktorý povedie Medzinárodný tím bez európskych hráčov, do neho zaradil Brendona de Jongeho zo Zimbabwe a Austrálčana Marka Leishmana.

Tridsaťtriročný Afričan de Jonge sa stal len tretím hráčom zo Zimbabwe, ktorý sa predstaví na turnaji podobnom Ryder Cupu. Pred ním sa to podarilo Priceovi (1994, 1996, 1998, 2000, 2003) a Markovi McNultymu (1994, 1996). Obaja s ním budú aj v šatni pred samotnými zápasmi. „Azda najkrajšie športové spomienky mám z kolektívnych a tímových športov, ale žiaľ nemáme často príležitosť na to v našej profesii. Už sa nesmierne teším, že s kamarátmi sa opäť zapojíme do tímového športu,“ povedal de Jonge, pre ktorého bol Price golfovým vzorom.

Svojimi výsledkami na turnajoch si účasť na Presidents Cupe zaistili : USA – Tiger Woods, Brandt Snedeker, Phil Mickelson, Matt Kuchar, Keegan Bradley, Jason Dufner, Steve Stricker, Bill Haas, Hunter Mahan, Zach Johnson. Výber sveta – Adam Scott (Austrália), Charl Schwartzel (JAR), Jason Day (Austrália), Ernie Els (JAR), Louis Oosthuizen (JAR), Hideki Macujama (Japonsko), Branden Grace (JAR), Graham DeLaet (Kanada), Richard Sterne (JAR), Ángel Cabrera (Argentína).

-JJ- Foto: AP

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv