Neprehliadnite

Do Českej republiky sa vráti v roku 2014 European Tour

 

Česká republika sa od roku 2014 vráti do kalendára najvyššej európskej série European Tour. Turnaj pod názvom D+D REAL Czech Masters 2014 sa uskutoční od 21. do 24. augusta v Prahe na ihrisku Albatross Golf Resort. Zmluva s European Tour je podpísaná na päť rokov, celkový rozpočet podujatia by sa mal pohybovať okolo 75 miliónov českých korún (pozn. 2,906.976 eur).

Najvyššia európska séria sa k našim západným susedom vráti po troch rokoch. Tri ročníky European Tour sa od roku 2009 uskutočnili v Čeladnej, ale vlani už bol termín kvôli nedostatku financií zrušený a v tejto sezóne ho už nevypísali. Najvýznamnejším turnajom tak bola Challenge Tour.

Peter Dědek, predseda predstavenstva spoločnosti Relmost, ktorá je promotérom akcie, počíta s plným štartovým polom 156 hráčov a verí, že sa mu do českej metropole podarí prilákať aj niektoré hviezdne mená. „Úspešnosť turnaja závisí na úrovni hráčov. Chceme osloviť hráčov ako sú Bernhard Langer, Peter Hanson, Oliver Fisher, ale aj Miguel Ángel Jiménez, ktorý má k Českej republike kladný vzťah, skúsime sem dostať aj niekoho z Ameriky, napríklad Johna Dalyho,“ uviedol pre české médiá Dědek.

– JJ-  Foto: Archív

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv