Neprehliadnite

LPGA *Tour – US Open: Kordová vyhodila svojho kedíka

 

Golfistka Jessica Kordová sa počas tretieho majoru sezóny US Open postarala o pozornosť vyhodením svojho kedíka. Pretože sa dcére bývalého tenistu Petra Kordu nedaril začiatok sobotňajšieho tretieho kola, po deviatich jamkách Jasona Gilroyeda nahradila svojim priateľom a profesionálnym golfistom Johnnym DelPretom.

„Je to US Open, jeden z najdôležitejších týždňov celého roku. Proste sme sa nezhodli a nebola som v dobrom rozpoložení,“ vysvetlila výmenu caddieho 20-ročná hráčka reprezentujúca USA. Víťazka minuloročného Australian Open bola po deviatich jamkách na výsledku päť úderov nad par, s pomocou DelPreta sa vo zvyšku kola dostala na -1 a po troch dňoch sa delila o šieste miesto. Napokon obsadila siedmu priečku. „Na prvých jamkách som bola veľmi neistá, ale môj priateľ-caddie ma výrazne upokojil,“ uviedla Kordová.

Korda, víťaz tenisového Australian Open z roku 1998, robil caddieho Jessice v dobe, keď bola ešte amatérkou. Na tohtoročnom US Open nosil vak svojej druhej dcére Nelly, ktorá bola v 14 rokoch najmladšou účastníčkou majoru v Southamptone. Aj ona prešla katom a napokon so skóre +22 obsadila delené 64. miesto.

-JJ-   Foto:AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv