Neprehliadnite

Boothová a Player pózovali

 

Dvadsaťjedenročná škótska golfistka Carly Boothová a legendárny 77-ročný Juhoafričan Gary Player pózovali nahí pre špeciálne vydanie časopisu ESPN The Magazine, ktorý nesie názov „The Body Issue“. Od roku 2009 sa v každoročnom vydaní predstavili viacerí golfisti a golfistky ako napríklad hráčky z LPGA Tour Christina Kimová, Sandra Galová a Anna Grzebienová, Belen Mozová, či Camilo Villegas.

Boothová na seba výraznejšie upozornila v minulej sezóne, keď si pripísala svoje prvé dva tituly na Ladies European Tour a vo finančnom rebríčku Order of Merit skončila piata.
Player je žijúcou svetovou golfovou legendou. Jeden z členov legendárnej veľkej trojky spoločne s Jackom Nicklausom a Arnoldom Palmerom vyhral hneď deväť major titulov – trikrát ovládol US Masters a British Open, dvakrát PGA Championship a raz triumfoval na US Open. Celkovo si pripísal pozoruhodných 165 profesionálnych víťazstiev.

-JJ- FOTO: ESPN.com

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv