Neprehliadnite

SKGA: V nedeľu na Slovensku druhý ročník Národného dňa golfu

 

Po úspešnom prvom ročníku Národného dňa golfu prichádza Slovenská golfová asociácia (SKGA) opäť so zaujímavou aktivitou v snahe priblížiť tento šport širokej verejnosti. V nedeľu 16. júna budú preto dvere golfových ihrísk a akadémií otvorené pre každého, kto si chce golf vyskúšať v praxi.

Profesionálni tréneri budú k dispozícii pre všetkých záujemcov, pripravení vysvetliť základy golfovej hry, pravidiel a golfovej etikety. Každý si môže vyskúšať túto výnimočnú hru s viac ako 500-ročnou tradíciou. Národný deň golfu je aj príležitosťou pre deti a mládež objaviť talent a začať sa tomuto dnes už olympijskému športu venovať naplno, pod vedením kvalifikovaných trénerov.

Aktuálne informácie o Národnom dni golfu ako aj aktuálny zoznam golfových ihrísk a akadémií, kde si záujemcovia môžu zahrať, je možné nájsť na webstránke Slovenskej golfovej asociácie (www.skga.sk)

-JJ-

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv