Neprehliadnite

LET-Slovak Ladies Open: Na Tále zavíta opäť aj Daviesová

 

Dvadsaťnásobná víťazka na LPGA Tour a vôbec najúspešnejšia anglická golfistka súčasnosti Laura Daviesová sa po ročnej pauze opäť vracia na Slovensko. Od 20. do 23. júna bude spolu s ďalšími profesionálkami z celého sveta súperiť o prémiu 250-tisíc eur, ktorú ponúkajú organizátori turnaja Ladies European Tour (LET) na Táľoch.

Podujatie Allianz Ladies Slovak Open, ktorý sa uskutoční na ihrisku Gray Bear už štvrtýkrát, bude ochutnávkou svetového golfu a vrcholom slovenskej golfovej sezóny. „Sme veľmi radi, že si Laura našla vo svojom nabitom kalendári opäť čas a príde na Slovensko. Je to dôkaz toho, že turnaj na Táľoch patrí medzi tie obľúbené,“ uviedol v tlačovej správe promotér turnaja Jozef Soták.

Okrem Daviesovej budú na Táľoch anglické farby obhajovať aj ďalšie veľké favoritky, 18-násobná víťazka turnajov LET Trish Johnsonová a ďalšia niekoľkonásobná víťazka turnajov Mellisa Reidová. V štartovej listine nebudú chýbať ani Francúzska Gwladys Nocerová alebo víťazky spod Nízkych Tatier z rokov 2010 a 2012 Maria Hernandezová a Line Vedelová. Zo slovenských hráčok sa popri jedinej profesionálke a momentálne 48. najlepšej hráčke LET Zuzane Kamasovej predstaví aj trio amatérok – Katarína Chovancová, Aneta Abrahámová a Natália Hečková.

-JJ-

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv