Neprehliadnite

Ryder Cup 2014: McGinley má tri voľné karty

 

Kapitán európskeho rydercupového tímu Paul McGinley oznámil, že udelí tri voľné karty pri zostavovaní dvanásťčlenného výberu pre prestížny súboj s USA v roku 2014. „Dúfam, že mi to umožní nominovať tých správnych mužov pre Gleneagles,“ uviedol írsky golfista. Jeho predchodca José María Olazábal mal k dispozícii len dve voľné karty pred septembrovým triumfom v Medinah. McGinleyho americký protipól Tom Watson má tiež k dispozícii tri voľne miesta pre vlastné rozhodnutie, avšak v tíme USA predtým kaitáni udelovali štyri voľné karty.

V európskom tíme sa tak automaticky kvalifikujú prví štyria hráči z európskeho rydercupového rebríčka a ďalší piati zo svetového rydercupového poradia. Body do eruópskeho rebríčka sa započítávajú zo všetkých turnajov Race to Dubai, pričom za každé jedno euro je jeden bod. Svetový rydercupový rebríček pozostáva z bodov v Oficiálnom svetovom golfovom rebríčku počas celej sezóny. Kvalifiklačný systém odštartuje turnajom ISPS Handa Wales Open na European Tour, ktorý sa uskutoční 29. septembra 2013 v Celtic Manor Resorte.

-JJ-   Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv