Neprehliadnite

Club Car venoval špeciálne autíčko Olazábalovi

 

Club Car, najväčší svetový vozíkov na malých kolieskach, či elektrických vozidiel s nulovými emisiami, pomohol kapitánovi víťazného európskeho rydercupového tímu z roku 2012 José Maríovi Olazábalovi, aby sa opäť stretol so svojimi „starými priateľmi“. Stalo sa tak na domácej pôde počas nedávneho turnaja Open de Espaňa v Parador de El Saler, kde Olazábalovi darovali špeciálne autíčko.

Na pamiatku historického septembrového víťazstva Európy nad USA v Medinah Country Clube (14,5:13,5) funkcionári európskeho tímu vybavili kapitánove autíčko tabuľkou s podpismi členov víťazného tímu. Olazábal predstavil svoje unikátne autíčko počas spomínaného turnaja na European Tour v Španielsku v spoločnosti svojho krajana a člena rydercupového tímu Sergia Garcíu.

/obr. Sergio García a José María Olazábal/

„Od teraz to bude súčasťou tradície, že odprezentujeme podpísané autíčka Club Car, ktorý ponúkneme kapitánovi ako nezabudnuteľný suvenír na Ryder Cup. Pre José Maríu to súčasne znamená oživenie množstva skvelých spomienok na Medinah Country Club,“ povedal riaditeľ predaja golfových autíčok Club Car Kevin Hart.

Spojenie Club Caru s Ryder Cupom má už svoju históriu, funguje od roku 1999. Minulý rok dodával autíčka a vozidlá pre oboch kapitánov, všetkých vicekapitánov, všetkých rozhodcov a rovnako aj pre televízne štáby. Celkovo Club Car poskytol 238 vozidiel, z toho 14 golfových autíčok, 111 štvorsedadlových transporterov a 233 úžitkových vozidiel.

Autor: JJ   Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv