Neprehliadnite

Vonnová a Woods potvrdili, že spolu „randia“

 

Americká lyžiarka Lindsay Vonnová oficiálne potvrdila, že sa pravidelne stretáva a má vzťah s hviezdnym golfistom Tigerom Woodsom. Olympijská víťazka a majsterka sveta sa zo svojich pocitov vyznala v pondelok na sociálnej sieti s vysvetlením, že „počiatočný vzťah sa za posledné mesiace vyvinul z priateľstva na niečo hlbšie a robí ju to šťastnou.“

Vonnová sa zotavuje z operácie pravého kolena, ktorú absolvovala po nehode z 5. februára na MS v Schladmingu. Preto aj predčasne ukončila sezónu. Pritom len v januári sa stal oficiálnym jej rozvod s Thomasom Vonnom, s ktorým spolu žili štyri roky. Oddelene žili od roku 2011.  Vonnová so svojim bratom údajne už v stredisku vo Vaile učila Woodsove deti lyžovať.  Po nedávnom triumfe v Dorale dokonca Woods s Vonnou oslavovali spolu na jachte s príznačným názvom „Súkromie“.

„Lindsey a ja sme boli priatelia, ale náš vzťah sa dostal do ďalšej fázy. Ďakujeme všetkým za podporu a rešpektovanie súkromia. Chceme aj naďalej pokračovať v našom vzťahu, súkromne, ako obyčajný pár a chceme aj naďalej súťažne športovať,“ dodal Woods, ktorý je s dvoma titulmi v tejto sezóne favoritom pred aprílovým major turnajom US Masters.

S Woodsom sa 33-ročná Elin Nordegrenová rozviedla v roku 2010 po jeho sexuálnych aférach. V spoločnej domácnosti žili päť rokov, pričom teraz sa striedavo starajú o dve deti. Pozadu však nezostáva ani bývalá švédska modelka Nordegrenová, ktorá údaje „randí“ s 55-ročným miliardárom Chrisom Clineom. Majetok amerického uhľobaróna, ktorý je 377. najbohatším Američanom, sa odhaduje na 1,2 miliardy USD.

Autor: JJ            Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv