Neprehliadnite

Tiger randil s Vonnovou, Elin s miliardárom Clinom

 

Podľa európskych i zámorských medií všetko nasvedčuje tomu, že Tiger Woods druhú šancu od svojej exmanželky Elin Nordegrenovej nedostane. Bývalá švédska modelka totiž začala údajne randiť so známym 53-ročným americkým miliardárom a uhľobarónom Chrisom Clinom. Pozadu však nezostáva ani Tiger, ktorý sa stretáva s americkou lyžiarskou hviezdou Lindsey Vonnovou.

/Obr. Lindsay Vonnová/

 

Denník Daily Mail ďalej informoval, že po víťaznom turnaji WGC-Cadillac Championship v americkom Dorale, strávil Woods víkend na jachte spolu s Vonnovou. Na jachte s príhodným názvom „Privacy“ (pozn. „Súkromie“), oslávili Woodsov  76. titul na US PGA Tour. Aktuálnu svetovú golfovú dvojku a olympijskú víťazku Vonnovú spájajú médiá od novembrového stretnutia v coloradskom lyžiarskom stredisku vo Vaile.

/obr. Chris Clin a Elin Nordegrenová/

Americký golfista údajne poslal pre Vonnovú aj súkromné lietadlo, keď si lyžiarka na tohtoročných majstrovstvách sveta v Schladmingu pretrhla väzy v pravom kolene. Ona zasa ešte predtým spoločne so svojim bratom učila lyžovať Woodsove deti – štvorročného Charlieho a päťročnú Alexis. „Chcela by som svoj osobný život udržať v súkromí. Viem, že v skutočnosti to nie je možné, ale budem sa o to snažiť,“ povedala Vonnová pre Denver Post.

Autor: JJ  Foto: AP

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv