Neprehliadnite

Hubík novým šéfom SKGA, viceprezidentmi Brudňák a Stoklasa

 

Na konferencii Slovenskej golfovej asociácie (SKGA), ktorá sa konala v priestoroch súkromného gymnázia Mercury v Bratislave, vymenovali nových členov prezídia. Novým šéfom SKGA sa súčasne stal Tibor Hubík, ktorý vo funkcii vystriedal Sylviu Hruškovú. Za čerstvých viceprezidentov zvolili Slavomíra Brudňáka a Tomáša Stoklasu.
Konferencia SKGA sa organizuje raz za rok. Na programe konferencie býva už tradične správa o činnosti a hospodárení SKGA v uplynulom roku, schválenie plánu činnosti a rozpočtu na nový rok, voľba členov prezídia, či prijatie nových členov. Pôvodne sa konferencia uskutočnila 31. januára, vtedy však neboli prerokované všetky body programu, preto sa prítomní uzniesli na tom, že konferencia bude ďalej pokračovať vo februári.
    Po odstúpení väčšiny členov prezídia SKGA, ktoré sa udialo na januárovej časti konferencie, zostali v prezídiu len Hrušková, Miloslav Šimkovič a Ján Svoboda. Ani tí však v prezídiu nezostali a po ich odvolaní bolo hlavným bodom februárovej časti Konferencie zvolenie nového prezídia SKGA.
Novými členmi prezídia SKGA sa stali T. Hubík z Golf Club Skalica, Jozef Juhás z Golfového Klubu Alpinka Košice, S. Brudňák zo Žilinsko-rajeckého golfového klubu, Tomáš Stoklasa z Airport Golf Club, Ivan Šebök z Golf Club Welten a Miroslav Rusnák z Golf Club Pegas. Dvojtretinovou väčšinou prijala konferencia za pridružených členov SKGA Golfový klub Prievaly o.z., Golfový klub Golf Trnava o.z., Prvý Ružomberský golfový klub a Pressburg Golf Club. Riadnymi členmi sa stali Asociácia greenkeperov Slovenska, Slovenská golfová asociácia hendikepovaných, Golfový klub MEANDER, River Fox golf club Malá Ida o.z.. Konferencia naopak neprijala za členov SKGA Eurogolf klub o.z..
Prvé stretnutie nového prezídia sa uskutoční 18. marca 2013 v priestoroch SKGA.

Zdroj: SKGA

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv