Neprehliadnite

Ryder Cup 2014: Kapitánom Európy McGinley

 

Paul McGinley akceptoval ponuku stať sa kapitánom európskeho tímu a v škótskom Gleneagles vytiahne do boje za obhajobou titulu proti USA. Zámorský tím, ktorý vybral svojho kapitána už na sklonku minulého roka, je Tom Watson.

Štyridsaťšesťročného rodáka z Dublinu vybrala turnajová komisia European Tour, ktorá musela odolať ďalšiemu kandidátovi – Colinovi Montgomeriemu. Ten totiž úspešne doviedol domáci tím k výhre vo waleskom Celtic Manore pred tromi rokmi. Tradícia, že po druhý raz  sa prestížna funkcia neponúka, však zostala zachovaná. Tretím mužom, ktorý pripadal do úvahy v súvislosti s kapitánstvom bol Severný Ír Darren Clarke. Ten však sám prehlásil, že by dal v budúcom období radšej prednosť svojej hre, lebo má dvojročnú kartu na americkú PGA Tour.

McGinley má skúsenosti z úlohy Montgomerieho asistenta a rovnaký post zastával aj vlani na jeseň, keď Európu v americkom Medinah doviedol ku slávnemu triumfu španielsky kapitán José María Olazábal. „Pochopiteľne som sa v tejto úlohe ocitol veľmi rád. Na ten týždeň sa veľmi teším. Bude to pre mňa neoceniteľná skúsenosť,“ povedal McGinley k prestížnemu Ryder Cupu, ktorý sa uskutoční 26.-28. septembra 2014.

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv