Neprehliadnite

European Tour: Santos prvým portugalským Nováčikom roka

 

Ricardo Santos prepísal históriu, keď sa ako vôbec prvý Portugalčan  stal držiteľom ocenenia Sir Henry Cotton určeného pre Nováčika roka 2012 na European Tour. Hráčom roka na európskej túre sa stal Rory McIlroy zo Severného Írska, ktorý v minulom roku vyhral päť turnajov.

Santos získal ocenenie najmä vďaka triumfu na Madeira Islands Open, kde na známom ihrisku Santo da Serra hrával ešte ako junior. „Je to nesmierna česť byť prvým portugalským hráčom s týmto ocenením pre Nováčika roka. Keď sa pozriete do minulosti na to, akí hráči toto ocenenie získali, tak je to veľké privilégium byť na tomto zozname.  Mal som neskutočnú sezónu zakončenú získaním prestížneho ocenenia, to je viac ako sen,“ povedal golfový odchovanec z ihriska Oceanico Victoria v Algarve.

Santos je len druhým Portugalčanom, ktorý vôbec vyhral podujatie na európskom okruhu, pred 20 rokmi sa to na Jersey Open podarilo Danielovi Silvovi. Santos triumfoval v ankete pred Angličanom  Matthew Baldwinom a Španielom George Campillom.

Autor: JJ  Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv