Neprehliadnite

Tiger v roku 2013 vynechá European Tour

 

Tigera Woodsa viac zaujíma dosiahnutie rekordov Jacka Nicklausa ako eliminovanie úspechov Luke Donalda a Roryho McIlroya. Woods nedávno v Turecku uviedol, že odmietol dvojité členstvo, pretože by na európskej túre musel odohrať za sezónu minimálne 13 turnajov. „Vyriešil som to jednoducho tak, že na budúci rok nebudem hrať Eureopean Tour,“ povedal Tiger.

Woods odštartuje nový ročník na Abu Dhabi Golf Championship. Donald sa stal minulý rok prvým hráčom, ktorý vyhral rebríček príjmov na oboch stranách Atlantiku, v tejto sezóne to zopakoval McIlroy. Woodsa ale takáto štatistika neľáka. „Mal som na to príležitosť, keď bolo povinné odohratie len 11 turnajov. Bol som niekoľkokrát k tomu veľmi blízko, aby som získal plné členstvo. Ešte stále ma baví hrať po celom svete a vždy bude. Budem však teraz hrať na PGA Tour,“ dodal Woods.

Tiger má na konte 14 major titulov, ale posledný z US Open 2008. Legendárny Nicklaus ich má v zbierke o štyri viac. „Je to niečo, čo sa mi nepodarilo od roku 2008, ale budem sa o to snažiť aj v novom roku. Vyhral som v kariére viacero turnajov, ale získať major, na to potrebujete úplne iný level,“ poznamenal Woods.

 

Autor: JJ   Foto: AP

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv