Neprehliadnite

Jiménez si zlomil nohu pri lyžovaní, mimo hru minimálne 3 mesiace

 

Španielsky golfista Miguel Ángel Jiménez bude mimo hru minimálne tri mesiace potom, ako si zlomil nohu pri lyžovaní. Informovala o tom European Tour. „Lyžoval som v Sierra Nevade, stratil som kontrolu a spadol som,“ uviedol Jimenez vo svojom vyhlásení. „Cítil som obrovskú pichľavú bolesť a vedel som v momente, že som si niečo zlomil,“ dodal „el Mecanico“, ktorého už operovali v nemocnici v rodnej Malage.
„Zlomil som si vrchnú časť holennej kosti na pravej nohe a dal mi to medzi dve dlahy. Zotavenie potrvá tak tri, štyri alebo päť mesiacov. Hral som celkom dobre v poslednom období, ale takéto veci sa v živote stávajú.“ Jiméneza, ktorý v sobotu oslávi 49. narodeniny, vyhlásili za Hráča mesiaca november na European Tour po triumfe na Hong Kong Open. Tam sa vo veku 48 rokov a 318 dní stal najstarším víťazom na európskom okruhu. Milovníka kvalitného vína a cigár prepustia z nemocnice s barlami v najbližších dňoch.

Autor: JJ    FOto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv