Neprehliadnite

Clarke dôstojníkom Britského impéria

 

 

Jeden zo severoírskych golfových šampiónov Darren Clarke dostal v Buckighamskom paláci ocenenie OBE (Order of British Empire) pre dôstojníka Britského impéria. Víťaz British Open sa objavil na kráľovninom novoročnom zozname za golfové úspechy v roku 2011.
Podľa rodáka z ostrovného Dungannonu bolo stretnutie s kráľovnou Alžbetou II. vzrušujúcejšie ako hrať major turnaj. „Môžem povedať, že na British Openm a Ryder Cupe to bolo jednoduchšie ako teraz,“ povedal 44-ročný golfista, ktorý bol vicekapitánom európskeho tímu pri septembrovom triumfe v prestížnom, Ryder Cupe.
Medzi ocenenými osbnosťami sa nedávno ocitol aj ďalší severoírsky golfista Rory McIlroy, ktorý dostal za služby golfovému športu ocenenie MBE – člen Britského impéria. Z ostatných oblastí spoločenského a športového života sa medzi ocenenými objavil aj spevák skupiny Take That Gary Barlow, či oscarová herečka 37-ročná Kate Winsletová.

Autor: JJ   Foto  AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv