Neprehliadnite

Rošáda kedíkov u Sergia

 

Len nedávno Sergio Garcia vymenil svojho kedíka. Dlhoročného nosiča vaku Glena Murraya, ktorý sekundoval španielskemu golfistovi po väčšinu jeho športovej kariéry, vystriedal Gary Matthews. Garcia s novým kedíkom na hneď prvom turnaji Crowne Plaza Invitational zahral úvodné kolo na 66 úderov respektíve štyri rany pod par. Je to jeho najnižšie kolo od druhého kola na septembrovom Deutsche Bank Championship, kde zapisoval len 65 rán.

/obr. Kedík Gary Matthews a španielsky golfista Sergio García/

Garcia a Matthews už majú spoločné skúsenosti. Matthews strávil niekoľko sezón ako Garciov caddie až do minuloročného major turnaja PGA Championship. Garcia sa potom vrátil k Murrayovi, ktorý Španielovi robil nosiča od Garciovho prestupu k profesionálom v roku 1999. Hoci Garcia skončil vo februári na podujatí Norther Trust na delenom štvrtom mieste, ďalšie výsledky neboli také, ako tie z posledných sezón. Od roku 2009 má na konte osem Top 10 umiestnení z 55 štartov, pričom turnaj nevyhral už od Players Championship 2008. „Myslím, že je všeobecne známe, že Glen a ja sme dlhší čas spolupracovali. Teraz sme potrebovali trochu prestávku a zmenu. Uvidíme, čo sa stane,“ povedal Garcia.

Autor: JJ         Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv