Neprehliadnite

US Masters: Olazábal doplatil na rýchlosť

 

Kapitán európskeho rydercupového tímu José María Olázabal tak skoro na úvodný major turnaj v tejto sezóne tak skoro nezabudne. Španielsky golfista totiž pri presune z US Masters na ďalší turnaj dostal pokutu za rýchlu jazdu vo výške 631 amerických dolárov. Olazábal, ktorého šerif zastavil na ceste z Augusty do Hilton Head Islandu, prekročil na svojom vozidle Mercedes Benz povolenú rýchlosť o 50 km na úseku, kde mohol ísť len 100 km/h.

Olazábal dostal pokutu na štvorprúdovej diaľnici na hranici medzi americkými štátmi Georgia a Južná Karolína. Európsky veterán ho potom šerifa nasledoval až na stanicu a pokutu zaplatil v hotovosti na mieste. Podľa hovorcu šerifa, Davida Ehsanipoora, sa Olazábal policajtom ospravedlnil, spolupracoval s nimi a odišiel hneď, ako vybavil administratívne náležitosti. Olazábalov manažér, Sergio Gomez, sa zatiaľ k prípadu nevyjadril a ešte neodpovedal na email, ktorý mu zaslali novinári. Dvojnásobný držiteľ titulu z Masters sa nedostal do väzenia, avšak polícia si ho vyfotila do archívu, podľa tradičných postupov na policajnej stanici v USA.

V roku 2009 uviedli Olazábala do Svetovej siene slávy, pričom  Masters vyhral v rokoch 1994 a 1999. Od prestupu k profesionálom v roku 1985 získal šesť titulov na okruhu US PGA Tour.

Autor: JJ                                 Foto: AP a archív

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv