Neprehliadnite

Bubbov ružový driver Ping ide na dračku

 

Dva dni potom, ako Bubba Watson vyhral na druhej dodatočnej jamke prvý major v kariére na US Masters, oznámila firma Ping, že dala do predaju 5000 kusov z limitovanej edície drajverov G20 s ružovým „shaftom“ a hlavou. Záujem je obrovský napriek tomu, že drajver sa predáva za 430 dolárov, pričom jeho bežná cena sa pohybuje okolo 300 USD. Mánia okolo ružových „shaftov“ a hláv pomôže charite, nakoľko päť percent z predaja venuje firma na Watsonovu charitu.

Spoločnosť so sídlom vo Phoenixe už darovala tento rok spomínanej nadácii 10.000 USD a 300 USD za každý Bubbov súťažný drajv v tomto roku. Cieľom tejto aktivity je vyplatiť na charitu celkovú čiastku 61.600 USD. Watson, ktorý je známy nielen dlhými odpalmi, ale aj povahou filantropa, prostredníctvom odvodov zo svojich turnajových prémií podporuje najmú antirakovinový výskum. Jeho otec Gerry sa však najväčších synových úspechov v golfe nedočkal. Zomrel na zhubný nádor v októbri 2010, štyri mesiace po Watsonovom premiérovom triumfe na US PGA Tour, na turnaji Travelers Championship.

Autor: JJ                     Foto: AP

 

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv