Neprehliadnite

LET: Zopakuje Kamasová svoj vlaňajší úspech?

 

Zuzana Kamasová sa po roku  vracia na turnaj Lalla Meryem Cup,ktorý sa koná na ihrisku Golf de L’Ocean v marockom  Agadire. Vlani na tomto turnaji, ktorý sa hral na ne´dalekom ihrisku  Golf du Soleil,  získala svoje zatiaľ najvýznamnejšie umiestnenie, prvé miesto na podujatí zaradeného do najvyššej európskej ženskej profesionálnej golfovej súťaže – Ladies European Tour.  Tohtoročný 18.  ročník golfového turnaja sa bude konať od 22. do 25. marca.  Štartovať by malo stodvadsaťšesť hráčok. Finančná dotácia na ceny je vo výške 325 000,- Euro.

V rovnakom termíne, taktiež v marockom Algadire, lenže na neďalekom  ihrisku Golf du Palais Royal sa bude konať aj turnaj najvyššej európskej mužskej profesionálnej golfovej série European Tour. Je to jediný termín, kedy sa obe európske golfové  túry stretajú na jednom mieste.

“Návrat na miesto kde som vyhrala po prvý krát je zvláštny. Ihrisko, na ktorom budeme hrať tento rok je pre mňa nové a nemám s ním žiadnu skúsenosť.  Chcem si však užiť hru, vychutnať  každú ranu a uvidím, ako to pôjde.  Takto som k turnaju pristupovala  aj vlani a vyšlo to. Počula som, že moja fotografia je na plagáte, ale treba si uvedomiť, že je z vlaňajška a iného ihriska,” povedala Kamasová pred turnajom.

Na turnaj Lalla Meryem Cup sa Zuzana Kamasová pripravovala jednak zimným šesťtýždňovým snowboardovaním na Slovensku, vyše dvojtýždenným golfovým sústredením pod vedením svojho trénera Skipa Maleka v Južnej Karolíne, USA a minulý týžden absolvovala zahrievacie kolo na juhu Francúzska na turnaji Terre Blanche Ladies Open, kde skončila na delenom tridsiatomdeviatom mieste so 155 ranami (+9).

ao

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv