Neprehliadnite

Kamasová absolútne najlepšou hráčkou českej PGA 2011

 

Slovenská golfistka Zuzana Kamasoví úspešne obhájila ocenenie pre najlepšiu česko-slovenskú profesionálnu hráčku. V Plzni si počas uplynulého víkendu na slávnostnom gala prevzala tradičný prsteň pre víťazku v hodnotení Order of Merit českej PGA (Professional golf association).

Členka GK Grey Bear Tále si golfovom zarobila minulý rok na okruhu Ladies European Tour a turnajoch českej PGA čiastku 1,337.925 českých korún (53.117,95 eur). Ku koncu kalendárneho roka figurovala v „Henderson Money liste“ LET hneď za prvou štyridsiatkou hráčok, dokonca pred legendárnou Angličankou Laurou Daviesovou. A to všetko vďaka historickému triumfu v marockom Agadire na turnaji Lall Meryem Cupe. Kamasová sa tak stal prvou slovenskou golfistkou, ktorá triumfovala na podujatí LET a získal kartu na ďalšie dva sezóny. V mužskej kategórii získal prvenstvo Marek Nový (522.637 Kč/20.749,44 eur).

/obr.  Slovenská profesionálka Zuzana Kamasová s historickou korisťou z turnaja LET v Maroku/

Kamasová je členkou českej PGA už dva roky, keď získala členstvo vďaka štúdiu na pražskej golfovej 5Star Academy, kde úspešne absolvovala už dva ročníky. Ešte ju čaká jeden – záverečný. „A potom sa stanem jedinou profesionálkou v Čechách a na Slovensku, ktorá má titul kvalifikovanej trénerky,“ povedala pre TASR slovenská jednotka. Jej najbližšie kroky povedú do Ameriky, kam vo februári cestuje za svojím trénerom Skippom Malekom na ostrov Hilton Head do Južnej Karolíny. „V marci už budem hrať prvý turnaj v Maroku,“ potvrdila Kamasová najbližšie plány.

Order of Merit 2011 českej PGA:                                                                                                                                                                                              /ŽENY/                                                                                                                                                                                                                                                                           1. Zuzana KAMASOVÁ (1,337.935 Kč/53.117,95 eur), 2. Klára Spilková (25.899,24 eur), 3. Denisa Sobotková (828,77), 4. Daniela Proroková (311,66), 5. Anna Sixtová (214,39)                                                                                                                                                                        /MUŽI/                                                                                                                                                                                                                                                                                    1. Marek Nový (522.637 Kč/20.749,44 eur), 2. Stanislav Matuš (13.897,13 eur), 3. Lukáš Tintěra (8764,73), 4. Petr Nič (7820,51), 5. Petr Skopový (6633,24)

Autor: JJ                                                                              Foto: Archív

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv