Neprehliadnite

Išikawa bojuje o členstvo na US PGA Tour

 

Rjo Išikawa ešte takto skoro sezónu vo svojej kariére neodštartoval, keď sa premiérovo predstavil na Sony Open na Havajských ostrovoch. Dvadsaťročného japonského golfistu čaká dlhý a náročný rok, v ktorom sa pokúsi získať členstvo na US PGA Tour.

V rodnej krajine mohutne medializovaný Išikawa je golfovým lákadlom aj na západnom pobreží USA. Napokon dôkazom je fakt, že už dostal výnimky na turnaje Farmers Insurance Open v Torrey Pines, Northern Trust Open v Riviere a Transitions Championship v Innisbrooku. Rozhodujúce však budú prvé tri mesiace v novom kalendárnom roku.

Išikawa totiž neprešiel vo Waialae katom a momentálne figuruje na 51. mieste svetového rebríčka. Ak však do konca februára neklesne pod 64. priečku, tak má istú účasť aj na Match Play Championship. Ohrozený je však už prvý major sezóny US Masters, pretože Išikawa dostane zelenú len v prípade, že po ívente v Bay Hill bude patriť do svetovej Top 50. „Čaká ma náročná sezóna. Budem však bojovať, aby to stálo za to,“ reagoval Išikawa, ktorý má v pláne počas roka odohrať 34 turnajov.

 

Autor: JJ                                 Foto: AP

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv