Neprehliadnite

Hlučná roztržka Sabbatini vs. Singh bude mať dohru

 

Mick Doran, kedík Juhoafričana Roryho Sabbatiniho, zaplnil v priebehu niekoľkých posledných týždňov po druhý raz titulky nielen golfových médií. Najskôr kvôli nemu Sabbatini nestihol nastúpiť včas na 2. kolo na Turnaji šampiónov, za čo dostal penalizáciu s dvomi údermi. A potom sa kvôli nemu strhla verbálna prestrelka medzi Sabbatinim a Vijayom Singhom priamo na zelenom koberci počas tretej rundy na Sony Open v Honolulu.

/obr. Rory Sabbatini a jeho kedík Mick Doran/

Podľa denníka New York Times najskôr Singh minul na prvej jamke pat na par z necelých dvoch metrov, následne vynadal Doranovi za to, že sa pohol v momente, kedy on patoval. Keď sa potom Sabbatini svojho nosiča zastal, vynadal obor z Fidži aj nemu, a to tak rezolútne, že všetko počuli aj zástupcovia maršálov-dobrovoľníkov neďaleko diváckej tirubúny.

Sabattini sa sťažoval na Singhov ústny atak u viceprezidenta pre pravidla Marka Russella a tak sa celou kauzou bude zaoberať aj kompetentná komisia US PGA Tour. „Títo borci majú veľmi súťaživú povahu, nie vždy musia so všetkým súhlasiť, ale reprezentujeme šport džentlmanov, a preto sa incident budeme musieť pozrieť,“ cituje Russella New  York Times.                                                                                                 /obr. Obor z Fidži, Vijay Singh/

„Jediná vec, ktorú som Vijayovi povedal, bolo to, že sa k môjmu kedíkovi zachoval nevhodne,“ bránil sa Sabbatini. Príliš do reči však nebolo ani Singhovi, ktorý však po krátkom čase už vychladol: „Bolo to len také nedorozumenie. Nič viac v tom nebolo, sme v pohode.“ Lenže podľa Sabbatiniho by si mal Singh s jeho kedíkom všetko vydiskutovať, aby sa situácia vyriešila.

 

Autor: JJ                                            Foto: AP a archív

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv