Neprehliadnite

Haney napísal knihu o Woodsovi

 

Marec mesiac knihy. Akoby sa tohto „legendárneho sloganu“ držal aj Hank Haney. Bývalý tréner Tigera Woodsa totiž práve na tretí mesiac v roku pripravuje vydanie knihy o niekdajšej svetovej jednotke a ich spolupráci.

Šesť rokovo strávil Haney po boku Tigera ako tréner švihu, pričom spoločne získali 31 profesionálnych titulov vrátane šiestich grandslamov. Bol u jeho úspechov aj aféry, ktorá zmenila Woodsovu kariéru. Ich spolupráca sa začala v marci 2004 a skončila v sezóne 2010, mesiac po Tigerovom návrate na US Masters.

/obr. Spojenie Hank Haney a Tiger Woods už je úspešnou históriou/

Haney trávil s Woodsom okolo 110 dní v roku, hovoril s ním 200 dní v roku a býval na Floride u najlepšie zarábajúceho športovca na planéte 30dní v sezóne. Pozoroval Tigera za rôznych okolností, aj počas turnajov a tréningu, pri stravovaní spoločne s jeho bývalou manželkou a oddychujúcimi priateľmi.  „Keby to čítal, nemyslím si, že je to kniha, ktorá by mu mala vadiť,“ prezradil autor knihy, ktorá uzrie svetlo sveta 27. marca. Kniha ponesie názov „The Big Miss“, čo sa by sa dalo rôzne preložiť. „To má niekoľko významov,“ neprezradil viac Haney.

/obr. Aktuálny „tigrov“ tréner švihu Sean Foley/

Haney vystriedal na pozícii trénera švihu Butcha Harmona a čas strávený s Woodsom považuje za splnený sen. Ich ceste sa rozišli v máji 2010, novým koučom „swingu“ sa stal Sean Foley. „Vždy som si vážil možnosť, že sa môžem podieľať na jeho úspechoch. Verím však, že teraz je v najlepšom záujem nás oboch, aby som z postu Tigerovho kouča odstúpil,“ skonštatoval Haney.

 

Autor: JJ                                            Foto: AP

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv