Neprehliadnite

Glover sa zranil pri „paddleboardingu“, Casey na snouborde

 

 

Smolný vstup do nového ročníka prežívajú profesionálni golfisti Lucas Glover a Paul Casey. Glover si privodil problémy s kolenom pri vodných radovánkach, Casey si zasa vykĺbil rameno pri zimnom športovaní.

/obr. Američan Lucas Glover/

 

Glover musel odstúpiť pred prvý kolom na úvodnom ívente US PGA Tour 2012,ktorým bol Turnaj šampiónov na Havajských ostrovoch. Víťaz US Open z roku 2009 v Bethpage si počas víkendu natiahol šľachy v pravom kolene a napokon vynechal aj štvrtkový Pro-am. Glover sa zranil pri „paddleboardingu“, pri ktorom sa v kľačiacej alebo stojacej polohe pádluje na špeciálnej doske – surfe.

Menej šťastný štart do sezóny prežíva aj aktuálne 20. hráč svetového rebríčka Casey. Ten bude mimo hru minimálne niekoľko týždňov, pretože si vykĺbil rameno pri snoubordingu. Casey, ktorý mal minulý rok zdravotné problémy s chodidlom tak určite vynechá minimálne tri turnaje na Blízkom východe od 26. januára.

„Som z toho veľmi frustrovaný, pretože som sa už nevedel dočkať začiatku novej sezóny,“ povedal 34-ročný britský golfista. „Dobrou správou je, že podľa odborníkov nepotrebujem operáciu. Takže už pracuje na rehabilitačných cvičeniach, pričom o niekoľko týždňom by som mohol už opäť udierať do loptičky.“

/obr. Angličan Paul Casey/

 

 

Netradičné zranenia u golfistov však nie sú úplne nezvyčajnou udalosťou. Pred rokom sa Austrálčan Geoff Ogilvy odhlásil z turnaja, pretože si bolestivo porezal ukazovák o koral pri potápaní  na Havajskom ostrove Maui.

 

                                                                                                                                                       

 

 

/obr. „Paddleboarding“ je kombináciou surfovania a pádlovania/

 

Text: JJ         Foto: archív

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv