Neprehliadnite

Finchem na čele US PGA Tour do 2016

 

V neľahkom ekonomickom období z posledných sezón obstál a preto dostal aj naďalej dôveru. Tim Finchem bude komisárom US PGA Tour aj v ďalšom štvorročnom období, čo znamená minimálne do leta 2016. Súčasný kontrakt by mu „vypršal“  v júni 2012.

Obchodné, komunikatívne a manažérske schopnosti i kontakty 64-ročného Finchema sa prejavili napríklad aj pri nedávnom rokovaní o televíznych kontraktoch. Nakoniec vybojoval komisár zámorskej túry deväťročnú zmluvu s televíznymi gigantmi – NBC Sports a CBS Sports. „Nemusel som až tak dlho nad tým rozhodnutím rozmýšľať. Na dlhšie obdobie máme určitú istotu. Som optimistom, tak ako vždy,“ reagoval prvý muž US PGA, ktorý stál pri zrode a rozvoji Prezidentského pohára, série World Golf Championships, FedExCupu a US PGA Tour Playoffs FedExCupu.

Finchem nastúpil do funkcie v roku 1994, ako tretí komisár v histórii po Joe Deyovi a Deane Bemanovi. Ak naplní svoje čerstvé funkčné obdobie, potom bude najdlhšie slúžiacim komisárom US PGA Tour od oddelenia sa túry od PGA of America v roku 1969. Vtedy však bude mať 69 rokov a zrejme už pokračovať nebude. Aj keď Finchem zdôrazňuje, že Bud Selig kývol na ponuku profesionálnej bejzbalovej ligy vo veku 77 rokov, kedy sa stal na dva roky komisárom  Major League Baseball (MLB). Niekdajší herec Ronald Reagan sa stal americkým prezidentom vo veku 70 rokov. „Nikdy nehovor nikdy. Pravdepodobne však potom už vyskúšam zasa niečo iné,“ dodal Finchem.

 

Autor: JJ                                            Foto: pgatour.com

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv