Neprehliadnite

Els prišiel o kedíka, Robertsova bizarná fraktúra

 

Popredný svetový golfista Ernie Els musel nedobrovoľne odohrať turnaj Farmers Insurance Open bez svojho dlhoročného kedíka Ricciho
Robertsa.  Nosič bagu si totiž zlomil nohu pri preberaní ceny na charitatívnom pro-am turnaji V Juhoafrickej republike, ktorý sa uskutočnil len niekoľko dní pred íventom US PGA Tour.

Roberts štartoval v rodnej krajine na turnaji ako amatér, čím chcel podporiť Nadáciu Ernieho Elsa. Organizátori ho požiadali na záver akcie, aby hovoril o svojich skúsenostiach s turnajom. Pri odchode z pódia však netrafil na prvý schod, spadol a zlomil si nohu v oblasti členka. Neočakávané zranenie sa vyžiada minimálne dvojmesačnú absenciu.

/obr. Ernie Els (vpravo) so svojim kedíkom Ricci Robertsom/

Bývalá svetová jednotka Els tak bude hrať v prvej štvrtine sezóny 2012 bez svojho priateľa, ktorý ho sprevádza na zelenom koberci už niekoľko posledných rokov. „Zavolal som Ricciho na pódium, aby predniesol krátku reč, ale ako odchádzal spadol hneď na prvom schodíku. Už bola dosť tma a to pódium bolo relatívne vysoko. Žiaľ skončilo to fraktúrou členka,“ opísal udalosti  Els, ktorému robil na spomínanom turnaji z US PGA Tour kedíka bývalý hráč hokejovej NHL Dan Quinn. Nakoniec však z toho bolo len delené 52. miesto za výkon (285/-3).

Autor: JJ   Foto: AP a archív

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv