Neprehliadnite

Kamasová pred Vianocami ešte do Ázie

 


Momentálne najlepšia a jediná slovenská  profesionálna golfistka Zuzana Kamasová strávi záver kalendárneho roka na dvoch finálnych turnajoch Ladies European Tour (LET). Členka klubu GK Tále – Gray Bear, ktorá figuruje v aktuálnom rebríčku príjmov LET na 37. mieste (53.863 eur), sa najskôr v termíne od 9. decembra predstaví na ívente Indian Open v Nai Dillí a od 14. decembra potom štartuje na podujatí Omega Dubai Ladies Masters v Spojených arabských emirátoch.

„Kondične sa cítim vynikajúco, ale golfovo je to trochu horšie. Posledné dva týždne som sa pripravovala v novom indoorovom Golfovom akademickom centre na Fakulte telesnej výchovy a športu. Občas som trénovala aj vonku, najmä v Báči, Skalici a v Borši, ale v takomto počasí je to hazard so zdravím,“ zhodnotila Kamasová svoju formu pred odletom do Ázie.

Kamasová sa v tejto sezóne stala prvou slovenskou golfistkou, ktorá triumfovala na podujatí LET, keď zvíťazila na Lalla Meryem Cupe v marockom Agadire. V Ázii tak nemusí hrať pod tlakom, pretože vďaka marcovému triumfu v Maroku má automaticky zabezpečenú účasť na turnajoch LET na ďalšie dva roky. V jej batožine nechýbal pred odchodom do Indie ani talizman, ktorým je hroch Bilut. Ten navyše plní aj úlohu krytu na palice. Kamasová sa vráti na Slovensko v nedeľu 18. decembra.

 

Autor: JJ                                 Foto: archív

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv