Neprehliadnite

PRAVIDLÁ HRY Pýtate sa nás

 

Milé golfistky a golfisti, ponúkame vám odpovede na otázky, ktoré od vás dostávame. Tiež riešime situácie, ktoré sa stali na našich ihriskách. Tešíme sa na vaše ďalšie otázky.

Môj drajv skončil v tesnej blízkosti autového kolíka. Keďže mi prekážal v zaujatí postoja, vytiahol som ho zo zeme a odložil bokom. V tom momente som si uvedomil, že sa to asi nesmie, a kolík som bez váhania vrátil na pôvodné miesto. Potom som zahral úder. Môj zapisovateľ ma upozornil, že som porušil pravidlá. Ja sa domnievam, že nie. Prosím vás, môžete mi vysvetliť, ako to je?

Svoju loptu som poslal na forgrín a našiel som ju ležať blízko hlavice polievacieho zariadenia. Tá mi prekážala v smere hry. Mám v takejto situácii nárok na beztrestnú úľavu?

Dokončil som súťažné kolo a pripojil som sa ku klubovému kolegovi, ktorý ešte hral, aby som mu na zvyšných jamkách robil nosiča. Je to povolené?……odpovede na otázky v GR č.10/2011

TEXT: JÁN PEČO

Otázky môžete posielať na adresu golfrevue@golfrevue.sk

 

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv