Neprehliadnite

Aramco Team Series-New York: J. Kordová vyhrala tímovú súťaž, Hullová individuálnu

 

Vôbec prvý turnaj Ladies European Tour (LET) v zámorí vyhrala v tímovej súťaži Jessica Kordová. A to až v dodatočnom nočnom play-off, keď akciu Aramco Team Series-New York museli dohrávať pod umelým osvetlením. Individuálny titul získala Charley Hullová.

Tretí a predposledný diel turnajovej novinky na okruhu nemohol mať lepšie vyvrcholenie. Tím Jessiky Kordovej, do ktorého patrili ešte Karolin Lampertová, Lina Boqvistová a amatérka Alexandra O’Laughliová, v sobotu najskôr stiahol stratu dvoch úderov a v play-off potom definitívne pokoril tým, Sophie Popovová.

Rozohrávka sa ale musela dohrávať v tme pri umelom osvetlení. Popoludňajší program totiž na dlhší čas prerušila búrka a za svetla sa tak dohrať nestihlo. Tma potom lepšie sedela staršej zo sestier Kordových. Na prvej dodatočnej jamke zahrali obe hráčky bogey. Na tej druhej, trojparovej sedemnástke, stačil po skvelej rane z týčka Jessike par na celkové víťazstvo. Vďaka dvojputtom zo šiestich metrov oslavovala.

Je príjemné vyhrať ako tím kolektívnu súťaž. Golf je individuálny šport a fakt, že môžete vyhrať aj ako členka tímu, je senzačné. Bola to skvelá skúsenosť a nesmierne sme si to užili,“ povedala a za víťazný tím jeho kapitánka. V priebehu troch kôl sa oba tímy dostali na skóre -41, len o ranu horšie na tom bola kvarteto vedené Charley Hullovou. Tu to ale nemuselo mrzieť, s osobným skóre -12 ovládla individuálnu časť o ránu pred Nelly Kordovou.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv