Neprehliadnite

PORSCHE LADIES TOUR: Návrat po roku do Penati

 

Dve osemnástky neďaleko Šajdíkových Humeniec sú od svojho otvorenia stále lákadlom pre hráčky a hráčov všetkých kategórií.
/Text: Ivan Mičko, Foto: Adrián Stránsky/

Penati stále láka. Presvedčili sme sa o tom aj na štvrtom turnaji 17. ročníka dámskej túry, ktorá v tomto roku nesie meno hlavného partnera – Porsche Ladies Tour 2021, Race to Tecina Golf.

Preplnený kalendár

Už sedemnásť rokov sa snažíme organizovať dámske turnaje v sobotu. Len výnimočne, najmä v septembri, sme termín stanovili na deň voľna. Tento raz sme však sa museli prispôsobiť termínom nášho titulárneho partnera, ktorý práve v tomto mesiaci mal preplnený kalendár. A tak sme s ihriskom našli voľnú poslednú sobotu septembra.

Napokon sme sa na ihrisku Heritage stretli s ďalším turnajom. Tento stav síce nijako neovplyvnil úroveň ani jedného z nich, iba si mnohí hráči povzdychli, že by radi hrali na oboch. Ja fakt, že kvalita oboch ihrísk v Penati láka a toto je jej golfová daň. Kiež by takéto problémy musel riešiť každý slovenský klub.

Penati žije

Už od rána bolo v areáli na Záhorí rušno. Na ihriskách plné flajty, na cvičnom odpalisku náš partner Golf centrum ponúkal fitting golfových palíc známych značiek, na cvičných grínoch sa buď pripravovali hráči na svoj turnaj, alebo učitelia golfu ukazovali prvé golfové kroky novým adeptom tejto krásnej, no neľahkej hry.

Na účastníčky i účastníkov Porsche Ladies Tour čakal pri registrácii náš tím s welcome drinkom a raňajkami v reštaurácii alTrivio a po nich ihrisko Heritage vo výbornej kondícii a priam ideálne golfové počasie.

Orange Lady

Farbou štvrtého turnaja Porsche Ladies Tour 2021 bola oranžová. Vybrali sme ju aj preto, lebo je to farba optimistická, energická, podporujúca vitalitu. Hoci, sýtejšie odtiene sa môžu zdať mierne agresívne. Oranžová je kombináciou žltej a červenej – dvoch silno energetických farieb. Napriek tomu, že pred týmto turnajom oranžový outfit chýbal v mnohých dámskych šatníkoch, viac ako polovica hráčok prišla na ihrisko s oranžovým tričkom, bundou či nohavicami.

Možno v podvedomí cítili, že oranžová je symbolom šťastia, radosti, osvieženia, nadšenia, tvorivosti, odhodlanosti, vytrvalosti, príťažlivosti a – úspešnosti. Každopádne je to veselá farba. Navyše – ľudia, ktorí obľubujú oranžovú farbu sú tolerantní, odvážni, stabilní, majú pevnú vôľu a nesú v sebe množstvo fantázie a tvorivosti.

Páni sa zabávajú

Do VIP zóny Penati Golf Resortu sa poslední hráči vracali v čase, keď slnko pomaly sadalo za obzor a stromom i zástavkám v jamkách prepožičiavalo nekonečne dlhé tiene. Servírovaná večera chutila, radosť z hry a výkonov rástla. Tradičný mužský flajt, Milan Mutala, Bohumil Sák, Ján Pribula a Vendo Leitner, sa tešil nielen z výkonov svojich dám, ale aj z príjemne prežitého dňa. Svojou dobrou náladou doslova nakazil aj ďalších účastníkov turnaja a tak sa záverečné hodnotenie a odmieňanie najlepších konalo v skvelej atmosfére.

Výsledky 4. turnaja Porsche Ladies Tour:
Kategória A (HCP do 24,4): 1. Jana Vašeková, 2. Edita Ďurovčíková, 3. Simona Bubánová
Kategória B (HCP 24,,5– 36):
1. Lenka Matláková, 2. Mária Sáková , 3. Martina Dobiášová
Kategória C (HCP 36,1 – 54):
1. Emma Krajčíková, 2. Drahoslava Šidlová, 3. Erika Pribulová

Doplnkové súťaže:
Najbližšie k jamke:
Jana Vašeková
Najdlhší odpal:

Najštýlovejšia hráčka:

/FOTOGALÉRIA/

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv